joi, 4 septembrie 2008

Din ograda lui PACALA

Nu vreau sa va plictisesc cu acest personaj dar unele lucruri chiar nu pot fi trecute cu vederea cum ar fi urmatoarele expresii, pacat ca nu va pot transmite si gesticulatiile pe care acesta le produce in momentul exprimarii( unele persoane cu numite deficiente in exprimare folosesc astfel de gesturi pentru a le fi mai usoara exprimarea )
In ce loc pe acest pamant se gasesc gaini cu par? desigur ati ghicit : in Ograda lui Pacala (probabil cineva a incercat sa-l cloneze dar singurul neuron care-l directiona in gradina sa se bali.. s-a pus dea curmezisu) imaginati-va o closca cu 21 de pui parosi ,chiar daca ar fi blonzi tot dezgustatori ar fi.
Unde credeti ca e posibil ca porcul inainte de ignat sa vina singur la taiat? desigur tot in acea ograda; directionat de coada si cu degetul aratator pe post de telecomanda introdus intr-un loc anume numai de Pacala stiut garanteaza o sacrificare pe placul celor din UE care nu sunt de acord cu stressarea animalelor inainte de sacrificiu
Si lista continua

2 comentarii:

Pacala spunea...

DOMNULE FILOZOF, CRED CA O SA TE INTRODUC INTRO CATEGORIE CU UN PERSONAJ FOARTE CUNOSCUT SI ANUME CU TRACTOR.VOI NU STITI DECAT SA FACETI DIN TANTAR ARMASAR.CAT DESPRE GAINA CU PAR DIN CAUZA DISCUTIEI APRINSE PE CARE O AVEAM M-AM EXPRIMAT GRESIT. ASA A FOST SA FIE. NU INCEPE SI TU CA TRACTOR CA N-O SA O DUCI MULT PRIN LUMEA BLOGURILOR. SPOR LA SCRIS IN CONTINUARE.

STAFIE spunea...

Stimate domn analfabet degeaba incercati sa va scuzati... De fapt , chiar ati fost sigur ca aveti gaini cu par in ograda , la fel cum ati fost sigur de faptul ca exista vulturi plesuvi in Turnu Magurele - Teleorman [ locul dumneavoastra de nastere ]. In ceea ce priveste semnele pe care le faceti cand povestiti sunt datorita dificultatilor de exprimare pe care le aveti in timpul unei banale discutii iar cei care mai procedeaza astfel sunt persoane cu handicap auditiv (adica surdo-muti ca sa inteleaga si Pacala).