vineri, 5 septembrie 2008

Premiul I a fost acordat

Desigur dupa cum bine stiti sau intuiati, premiul I a fost decernat unui fidel cititor ,un foarte cunoscut personaj(blogger) din zilele nostre care detine sau poate lua mai multe intruchipari decat oricare altul.(renumitul,inconfundabilul si prea "i"luminatul STAFIE , alias TRACTOR, si nu in ultimul rand cum ii place Brotacului sa-l alinte: CIOBAN SUBTERAN) Desigur nu trebuie sa fim intrutotul de acord cu aceste NICK-uri dar uneori chiar trebuiesc amintite pentru a intelege legatura spirituala dintre susnumitul si febletea sa PACALA.
Prea ravnitul "magarus de plus" va ajunge la dvs. stimabile cititor prin curierat rapid.Sa nu va mire faptul daca cel ce va va cere o semnatura de primire va fi chiar Pacala.

2 comentarii:

STAFIE spunea...

Pacala curier ??? Ha ! Ha ! Ha ! Ha ! Mai bine sta acasa sa dea graunte la gainile sale alea cu par. Mai intai sa invete sa scrie si sa citeasca iar dupa aceea poate va juca rolul principal in TRANSPORTER 4. Pana atunci...

STAFIE spunea...

Zmeura de aur ar fi premiul ce trebuie acordat lui Pacala pentru cele mai proaste articole si pentru cele mai multe "perle"scoase dar si pentru gesturile pe care le face in timpul unei discutii si a privirii asemanatoare unui bou injungheat in esofag.