joi, 4 septembrie 2008

Episodul II din serialul " Intamplari recente"

Probabil va intrebati despre cine este vorba in recenta intamplare petrecuta la sfarsitul lunii trecute.Pentru a va retine atentia si a pastra neuronii in stare activa(nu latenta cum se afla la acel personaj) va voi da mai multe informatii despre acel individ , astfel incat sa-i creati un profil, care va va directiona spre unicul si inconfundabilul personaj despre care se tot scrie mai nou pe blog-urile cu un numar impresionant de accesari. M-am gandit sa-i ofer drept trofeu aceluia care ghiceste personajul un magarus din plus,nu va fi din aur ptr a nu-l confuda personajul principal cu Cerbul de aur de la festivalul muzicii de la BRASOV.
PRIMUL INDICIU:= tocmai la scos la vanzare =( crezand ca in acest fel va scapa de unele amintiri)
URMATORUL INDICIU = are un animal de companie de la care se aprovizioneaza cu Ca(calciu)
URMATORUL INDICIU = stiu ca este inutil urmatorul indiciu dar nu vreau sa fie confundat cu sosia sa din Moldova,un alt exemplar de pomina : incepe cu litera P (P mare) de la PRAJINA cum de altfel si este inalt ca 0 ..... si " destept" ca o ......

Un comentariu:

STAFIE spunea...

Daca ai zis ca numele lui incepe cu "P" , are un amic in Moldova ce poarta acelasi nume , cu siguranta este pampalaul de Pacala . Problema e ca trebuia sa dai mai multe indicii ca de exemplu : este analfabet , nu-i face pielea nici cat o foaie de ceapa , se insoara pe 5 octombrie anu' asta , vrea sa se inscrie la facultate si el e mai slab pregatit decat un elev de clasa a-Ii-a , mancarea "este viata lui" caci "baga" in el ca bivolu' , vrea sa-si cumpere calculator si nu-l lasa Doinita si multe altele. O a doua si ultima problema ar fi ca pampalaul nu are caine dar Tilica abia asteapta sa aibe un stapan.